Suunnistusta huomenna la 11.1.2020 Sepänvuorella

   
HUOM!    Jonkinlaiset tuloksetkin julkaistu    HUOM!
   

Pirilän ohjelmalla MTR:ltä ja EResultin lokeista työstetyt tulokset:

tulokset ja väliajat

Ilmeisesti muutaman suunnistajan kortti jäi lukematta MTR:lle eikä kortin tietoja löytynyt EResultin lokeistakaan, joten he ainakin puuttuvat tuloksista.

Kortilla suunnistavien nimitietoja ei suurimmalle osalle ollut käytettävissä niin toivottavasti EResultin henkilötietokannasta ja IRMA:sta kaivetut tiedot pitävät suunnilleen paikkansa. Jos pahoja virheitä niin spostia jari(at)jarviseudunrasti.fi

Kalustomurheita oli; muutama kortti pimeni kokonaan ja ainakin leimasinten 40, 64 sekä 47 paristot ovat loppumassa. Lisäksi se lukijaleimasimen paristo on myös hyytymässä ja sekoittaa sen toimintaa mm. siten, että luettu koodi ei aina vastaa oikeaa kortin koodia.

Ensi sunnuntaina 19.1. jatketaan Jukosenkalliolla, siitä lisätietoa myöhemmin…

Päivitys 12.1.2020
”Iltarastit” Sepänvuorella on juostu ja hyvähän siellä maastossa oli edetä, eipä lumi juuri kiusannut. Kivasti tuli porukkaa paikalle, vajaat 30 suunnistajaa löysi tapahtuman vaikka järjestelyt & tiedotus tehtiin aika kireällä aikataululla. Kiitokset osallistujille!

Tulosten kanssa on hieman murheita. Vajaa neljä vuotta vanha lukijaleimasin, tai sen paristo sanoo sopimusta irti. EResultista ei saanut pihalle juuri mitään järkevää ja MTR:ltä lukiessa EResult kaatuu vain muutaman tietueen jälkeen. Syynä on tuo yksi numeronsa nollannut emitkortti.

Pikakokeilu MTR:n lukua PIrilän ohjelmalla ja sillä onnistuu saamaan ainakin enemmän dataa pihalle, katsotaan josko niistä saisi jotakin järjevää… Enshätään alla olevasta MTR tulosteesta näkee ainakin omaa emitkoodia vastaavan loppuajan (klikkaa kuvaa).

Pahoittelut tilanteesta!

Lumet kun taas oli ja meni niin Timo vei rastit metsään ja huomenna niitä pääsee Sepänvuorelta etsimään klo 12.30 - 14 välisenä aikana. Opastus VT 16 n. 2 km Kyyjärven suuntaan, kts. linkki opastuksen alkuun alta. Tervetuloa!