Alun talvirastit 27.-28.2.2021

R2 SM keskimatka (la) ja SM pitkämatka (su) sekä perinteinen avoin kansallinen 2-päiväinen ALUN talvirastit, jossa ratkotaan myös Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja ÖID:n aluemestaruudet sekä FSO:n mestaruudet​.

Sunnuntain pitkillä matkoilla sarjoilla H20, H21, H35, H40 ja H45 oli kartanvaihto. Kartanvaihtopisteelle jääneet kartat voi tulostella ao. sarjatunnuksista.

Ajankohtaista

Kiitokset Alun talvirastien 2021 onnistumisesta

2.3.2021
Järviseudun Rasti ry kiittää kilpailijoita, toimitsijoita, maanomistajia, valvojia ja muita toimijoita onnistuneesta tapahtumasta.   Kilpailut muuttuivat lyhyellä varoitusajalla SM-kilpailuiksi, mikä vaikutti järjestelyihin olennaisesti. Suunnistusliitto ja valvojat sovittelivat sääntöjä poikkeuksellisen ajan vaatimalla tavalla.Korona-aika saneli osaltaan menettelytapoja. Mitään ei voinut tehdä niin kuin tavallisesti. Monia normaaleja palveluja ei voinut tarjota.Kilpailijat suhtautuivat Korona-rajoituksiin kiitettävän ymmärtäväisesti. Monet olivat kiitollisia […]

SM sarjojen lähtölistat arvottu uudelleen

26.2.2021
Lähtölistat SM sarjojen osalta on arvottu uudelleen torstai-iltana online-rankissa/SM-rankissa ilmenneen virheen vuoksi. Valkeakosken sprintin pisteet puuttuivat rankilta kokonaan.   Kisasivulle on lisätty kilpailukeskuksen aluekartta.

Lähtölistat julkaistu

24.2.2021
Kilpailun lähtölistat on julkaistu ja löytyvät valikosta tai suoraan tästä linkistä

Alustavat kilpailuohjeet sekä ratavalvojan lausunto

22.2.2021
Alustavat kilpailuohjeet sekä ratavalvojan lausunto lisätty sivuille ja löytyvät valikosta.

Kilpailualueen vanha kartta

18.2.2021
Kilpailualueen vanha kartta löytyy Reittihärvelistämme tästä linkistä.

Yhteistyössä:

Kilpailun nettiyhteydet tarjoaa: