Torstai-ilta 30.5. vierähtää Paalivuorella Luoma-aholla

Ensi torstaina 30.5. suunnistetaan legendaarisissa Paaalivuoren ja Sikovuoren maastoissa. Tehotiijmi Kati ja Antti Pokela on viikkojen ajan viettänyt vapaa-aikansa Paalivuoren etu- ja takamailla ja päivittänyt ansiokkaasti vanhentumassa olevan kartan. Nyt on kartalla aukot, metsänhoitotyöt ja kasvillisuuspäivitykset. Muutama isohko kivikin on kasvanut maastoon ja herkkuna pohjalla kartta tottelee gps:ää.

Lähtö ja maali löytyvät Paalijärven pururadalta. ja opastus alkaa jo Hoisko.Vimpeli pikitieltä. Mahdollinen karttamaksu on 5 euroa ja maastoon voi lähteä klo 17 – 19. Innostuneet ratamestarit tarjoavat herkkua mahan tädeltä. A-RATA (6,6 km,1:7500) on vaihteleva ja suunnistustaitoa vaativa, mutta tarjoaa myös pari oivaa näköalapaikkaa..

B-RATA (4,1 km, 1:7500) vaatii sekin Sikovuoren kiipeilyn mutta on sekeämpi kierros, mutta ei päästä kiertäjäänsä helpolla. Vastapainoksi C-RATA (1,4 km,1:7500) on superhelppo. Tarjolla on myös lapsille RR-RATA (1,0/1,4 km,1:5000) tasoltaan helppo. Kylmyyskään ei luultavasti torstain menoja häiritse. Radat voi kiertää myös omatoimisesti viikon ajan, jolloin kartta löytyy lähtöpaikan poistilaatikosta. Tule Sinäkin!